QUALIFICACIÓ VS AVALUACIÓ

Respecte a l'avaluació de l'assignatura, les classes pràctiques m'han agradat molt, ja que, per exemple, ja havia practicat en anys anteriors la pilota valenciana però no havia estat en un trinquet tan gran com el de la UPV. Les classes pràctiques de la part d'activitats esportives m'han semblat molt interessants ja que els esports que s'han treballat no són els que se solen a treballar a les escoles ja que sempre es treballen els mateix esports com el futbol i el bàsquet. 

D'altra banda, la creació del blog no el veig pràctic ja que en un futur veig més còmode usar una web ja siga pròpia del professor o del propi centre on estiguem fent classe però és veritat que en la universitat el blog és una forma que tenim entre els alumnes de poder avaluar-nos ja que sense aquest eina seria molt difícil poder fer una coavaluació. Veig interessant que l'avaluació no siga només de docents a alumnes sinó que també ens avaluem entre els alumnes, a més m'agrada la idea que hàgem d'avaluar als companys d'una altra classe ja que d'aquesta forma podem conéixer millor a tots els companys del grau. 


Comentarios

  1. Estoy contigo, es muy interesante el hecho de evaluarnos entre compañeros. Respecto a lo de la web, considero que un blog es más sencillo de realizar. Por lo tanto, me quedo con este.
    Me parece una propuesta muy valiente y coincido con muchas de las cosas que expones.
    Mi nota es un 8,5

    ResponderEliminar

Publicar un comentario